Nyheter

Det händer hos oss :)

* 1 mars 2015 *

Mars 2015

På besök hos Karin och Ulf & S*BriSavanti’s Francesca vel Santana och Jessika och Linus & S*BriSavanti’s Enzo. Båda katterna bor i Skellefteå.
Santana
Enzo
Den 13 mars våran älskade Suprim Premior S*Snöpärlan’s Oscar de la Hoya fyller 9 år! image

Den sista fredagen i februari flyttade vår sötaste Lucca till sin nya familj i Luleå. Där bor redan en annan katt från vår uppfödning, S*BriSavanti’s Constanza vel SANDY. Lucca togs emot med stor kärlek av sin nya familj och även Sandy förstod snabbt att den lilla grabben inte var så farlig. Efter bara en dag tillsammans delar båda katterna sovplats tillsammans. Lucca heter HAMPUS numera. LYCKA TILL Isabella och Amir med Er nya familjmedlem.
IMG_0917
Den 4 mars flyttar Siena till Jenny med familj i Luleå. Vi önskar LYCKA TILL med sockerdockan Siena.
Arezzo stannar till i början av maj, sen flyttar han till Warszawa i Polen.

Fröken Firenze vel Florcia stannar kvar för utvärdering några månader till. Det ställs flera krav för att Florcia ska få stanna kvar hos oss som avelshona. Vi kommer därför att DNA-testa Florcia och ställa ut henne i Umeå, Skellefteå och Luleå under utvärderingstiden.
Eventuellt kommer vi att söka efter ett foderhem till Florcia. Om du bor i LULEÅ och är intresserad av att ge Florcia ett kärleksfullt hem som fodervärd så hör gärna av dig till mig så diskuterar vi frågan.
FlorciaWWW